Διάφορες άλλες συνταγές μπορείτε να βρείτε και εδώ συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής

Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Κοτόπουλο Κινέζικο με Κάσιου νατς (Cashew nuts)

Υλικά συνταγής

  • 4 κουταλιές αραβοσιτέλαιο 
  • 2-3 στήθη κοτόπουλου κομμένα σε μικρούς κύβους 
  • 1/2 φλυν. Cashew Nuts (ξηρούς καρπούς)
  • 1 κρεμμύδι κομμένο λεπτά 
  • 5-6 μανιταράκια κομμένα φέτες
  • 1 πράσινο πιπέρι κομμένο σε μικρά κομματάκια
  • 1 καρότο καθαρισμένο και κομμένο σε φέτες 
  • 1 κονσέρβα bamboo shoots 
  • 2 κουτάλια ξύδι 
  • 2 κουταλάκια κορν-φλάουερ 
  • 2 κουταλάκια ζάχαρη 
  • 2 κουτάλια Soy Sauce 
  • 1 κουτάλια ξηρό σιέρυ

Εκτέλεση συνταγής

Βάζετε μια κουταλιά λάδι σε ένα τηγάνι και τηγανίζετε τα cashew nuts. Τα αφαιρείτε από το τηγάνι και βάζετε 2 κουταλιές λάδι και τηγανίζετε το κρεμμύδι μέχρι να μαραθεί λίγο.

Το αφαιρείτε από το τηγάνι.

Τηγανίζετε το κοτόπουλο μέχρι να σκουρέψει.

Το αφαιρείτε από το τηγάνι. Προσθέτετε και την άλλη κουταλιά λάδι και τηγανίζετε τα λαχανικά για περίπου 5 λεπτά. Προσθέτετε σ’ αυτά το τηγανισμένο κοτόπουλο.

Αναμιγνύετε το κορν-φλάουερ, λίγο άλας, τη ζάχαρη, ξύδι, soy sauce, σιέρυ και τα βάζετε όλα μαζί στο τηγάνι με το κοτόπουλο και τα λαχανικά και ανακατεύετε να δέσει το κορν-φλάουερ.

Προσθέτετε τα cashew nuts και ανακατεύετε να ζεσταθούν και αυτά καλά και σερβίρετε.
Συνοδεύεται με ρύζι.
by: Συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Συνταγές Updated at: 4:58 π.μ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

◄ Νεότερες συνταγές Παλαιότερες συνταγές ►

Πηγή συνταγών

Οι συνταγές που βλέπετε στο παρών blog είναι της Φωτεινής Ευαγγελάτου